Tomodachi
PROFESOR
Tomodachi este o experiență teatrală care poate fi valorificată oricând ca resursă didactică. Prin tematica sa, piesa atinge teme relevante și extrem de prezente în dinamica socială și culturală actuală – bullyingul, tehnologia, inteligența artificială, emergența inteligenței artificiale în activitatea școlară, dialectica om vs. robot, elemente de dezvoltare identitară și comportamentală, devenire umană sau reacție la cutremure. Oricare din aceste teme poate fi integrată într-un context specific (debate, proiecte pe echipe, discuții libere, concursuri, proiecte artistice, discuții pe seama unor concepte filozofice sau psihologice etc), iar premisele pentru fiecare dintre aceste contexte pot fi inspirate sau utilizate ca factor de validare de experiența spectacolului. Dacă ești cadru didactic, psiholog școlar sau lucrezi cu copiii, ia legătura cu noi aici pentru a explora potențialul didactic al Tomodachi.
COPIL
Tomodachi este wow! Este genul acela de spectacol pe care ți l-ai dorit întotdeauna, asemănător tuturor filmelor mișto pe care le știi, dar care îți dă șansa să iei parte la acțiune ca și cum ești parte din poveste! Dacă ți-ai dorit vreodată să asiști la un film în care tu poți controla acțiunea, ca într-un joc, atunci Tomodachi este pentru tine! Hai să-l cunoști, să te bucuri, să te întristezi, să te îngrijorezi și să descoperi o grămadă de alte emoții, pe care le vei experimenta în cel mai intens mod cu putință: printre lasere, lupte, ecrane digitale și personaje virtuale care îți vor schimba complet părerea despre teatru! Ia legătura cu părinții și arată-le asta, sau cumpără bilet aici.
PĂRINTE
Tomodachi este un spectacol de teatru inovativ, care îmbină teatrul și educația într-un pachet complet, menit să asigure atât entertainment, cât și reflecții cu potențial transformativ asupra unor teme cât se poate de importante pentru copiii, dar și pentru părinții zilelor noastre – bullyingul, relația copiilor cu tehnologia și dispozitivele electronice, emergența inteligenței artificiale în activitatea școlară, conflictul generațional, gestionarea emoțiilor și conflictelor sau dezvoltarea și cultivarea pozitivă a identității personale. Tomodachi propune o experiență teatrală multiplenară, care nu se adresează în definitiv doar copiilor și care introduce prin resurse spectaculare o incursiune în teme adânci și „serioase”, dar fără povara obligației de a afișa respect formal. Dacă mai adăugăm și interactivitatea, care este de altfel prezentă în viața celor mici grație contactului cu dispozitivele electronice, atunci devine evident că Tomodachi are toate ingredientele pentru a deveni o experiență extraordinară pentru copii. Iar pentru părinții care îi însoțesc, surpriza se poate dovedi la fel de mare! Cumpără biletul aici

Nu ratați ocazia de a fi parte a acestei aventuri extraordinare. Rezervați-vă biletele acum!